The Team

Therapeutische praktijk Oboelo: wie zijn onze therapeuten?

HILDE DOM_JUNI2020_FINAAL_24_PS_edited_edited.png

Hilde Dom

Psychotherapeut

Er zijn tal van redenen om in therapie te gaan: burn-out, stress, angst, depressie, rouw, zingevingsvragen,..

Soms volstaan een aantal gerichte gesprekken maar doorgaans is therapie een intensief proces, met kleine stappen vooruit. 

Begeleiding gebeurt vooral via gesprekken. Andere technieken die ik gebruik, zijn meditatie, voice dialogue, focussen,..  Een goede transparante communicatie is de basis van therapie. 

Mijn roots liggen in onderwijs en psychologie. Op therapeutisch vlak begeleid ik jongeren en volwassenen. 

0486 40 39 48

linda-nuyts-marketing-doen-vanuit-zijn-2

Linda Nuyts

Energetisch transformatiecoach

Bewust kiezen voor het verlangen dat in je hart leeft is een eerste stap. Nu wil je hier van moment tot moment voor kiezen, elke keer opnieuw. En dat vraagt om transformatie, inzicht in jezelf, heling van oude wonden en dan weer opnieuw kiezen.

En dat kan al wel eens shit zijn.

Believe me, I know!

 

In mijn werk als coach, kom ik naast je staan. Ik geloof in jouw kracht en dat helpt. Ik houd je een spiegel voor als het nodig is. Ik help je om inzichten en theorieën te integreren en toe te passen.

 

Ik help je om stappen te zetten en ik ben er om te luisteren als het niet lukt. En dan probeer je opnieuw. We hebben allemaal de kracht om naar het verlangen in ons hart te leven. En dat wens ik dus ook voor jou.

0474 55 96 65

linda-nuyts-marketing-doen-vanuit-zijn-2
Ruth foto van jill.jpg

Ruth Wijnen

Integratief therapeut

Een integratieve therapeut kijkt naar jou als uniek persoon. Samen met jou wil ik op zoek gaan naar antwoorden die jou verder op weg helpen op de manier die het best bij jou past. Aan de hand van gesprekken of andere werkvormen wordt onderzocht wat de klachten zijn en wordt er gezocht hoe het voor jou anders en beter kan. Er wordt gezocht naar oorzaak en samenhang van verschillende facetten om zo stap voor stap de brug over te gaan.

In een eerste gesprek wordt het probleem verkend en kan jij aftoetsen of ik je kan helpen. Ik vind het belangrijk dat je je goed voelt bij een therapeut. Indien zou blijken dat je je beter voelt bij een andere manier van werken, ben ik steeds bereid om met jou samen na te denken en je met zorg door verwijzen naar een meer geschikte therapeut of andere vorm van hulpverlening. Een fundering is bij elke constructie belangrijk. Ik geloof in de mogelijkheid en kracht van elke mens om te zijn wie hij/zij is of te zijn wie hij/zij wil zijn.

0467/00.50.74

passerelle-therapie.be/

Hilde Van Bulck

'Mensen, scholen en hun teams naar hun essentie brengen, is mijn essentie.'

Hoe kun je als individu bijdragen aan een krachtige en liefdevolle wereld? Door elke stap die we zetten in het ontwikkelen van ons innerlijk leiderschap inspireren we onze omgeving. De resultaten ervan inspireren weer anderen die het op hun beurt verder verspreiden in hun familie, bij hun vrienden en hun professionele contacten. Scholen, organisaties en bedrijven hebben de mogelijkheid om ‘bewust aanwezig zijn’ op grote schaal te verspreiden. Heel de wereld wordt erdoor geïnspireerd. We streven naar een collectief bewustzijn waarin alle aspecten van het leven als belangrijke waarden centraal staan. Dit vraagt (wereld)leiders die bereid zijn om de collectieve ontplooiing van hun bevolking te stimuleren en de samenleving harmonisch te heroriënteren vanuit eenheidsbewustzijn.

 

Living

 

Streven naar de perfecte work-life balance is niet meer aan de orde. We zijn vooral op zoek naar een kwaliteitsvol en vreugdevol leven dat ons een diepe voldoening geeft op alle vlakken en ruimte geeft aan onze diepere missie.

 

Awareness

 

We gaan opnieuw de verbinding aan met onze onze essentie en ons authentieke zelf. Vanuit onze bewuste aanwezigheid geven we uitdrukking aan onze levensmissie. We doen dit niet alleen. Op grote schaal worden we wakker. Ontwaken en bewustzijn gaan hand in hand en dragen bij aan een leefbaardere en liefdevollere wereld voor iedereen. We geven dit als een geschenk door aan de volgende generaties.

+32 493 24 75 47

hildevanbulck.com

hilde-van-bulck-1.jpg