Over ONS

Waarom een coworking?

Het verhaal begint bij mijn kinderen en mijn man Hans, softwareontwikkelaar: ons huis was naast een speel- en leefplek ook een werkplek, en dat moest veranderen. Hans ging op zoek naar een coworking. In de buurt was niets te vinden, tijd voor een marktonderzoek dus, en bingo, gat in de markt gevonden!

Een eigen bedrijf starten ging van een vage droom naar realiteit. Als kinesist en Licentiaat L.O. was ik eerder 3 jaar zelfstandige kinesist, gevolgd door een paar jaren als hoofd van een paramedisch team van een groot zorgbedrijf.

Een gekke sprong zou je denken, maar de ondernemerswereld is aan de durvers. Ik heb heel wat kennis en ervaring opgedaan aan die eerdere werkervaringen.

Vooral het beseft dat ik graag verantwoordelijkheden en initiatieven neem op eigen houtje maakt dat ik me als een konijn op het plein voel in de ondernemerswereld.

Een wereld waar iedereen zijn beste beentje voor zet, elkaar helpt, elkaar beter maakt.

Locatie, Locatie, Locatie.

Ik ging niet eender waar starten. Een coworking staat of valt bij een goede locatie. Wanneer de kantoren van Lierse vrij kwamen vielen de puzzelstukjes compleet in elkaar. Lierse is goed bereikbaar, heeft een ruime parking, en bovendien heeft het al een bloeiend ondernemersnetwerk. Als kers op de taart ben ik zelf ook voetbalster, hoe ideaal is dit! 

Sinds februari 2019 zijn we geopend, de eerste maanden waren heel erg zoeken en uitproberen.  Naar netwerkevents gaan, aansluiten bij BNI, een starterstraject volgen bij VOKA, Linked In en andere social media ontdekken, ik vond het allemaal fantastisch. In de zomer bleken alle netwerkinitiatieven voor ondernemers tijdelijk te stoppen. Dé gelegenheid dus om in juli en augustus open netwerkavonden bij Oboelo te organiseren, want "ondernemen stopt niet in de zomer". Tot mijn grote verbazing waren alle 4 de netwerkavonden volzet. Die avonden gaan nu nog steeds door, we zitten momenteel aan de 17e editie.

Proberen en bijleren

CONTACT

ANNELEEN GOEDEME

STADION LIERSE - 1E VERDIEPING

LISPERSTEENWEG 237 - 2500 LIER

0478 30 58 64 - INFO@OBOELO.BE

Subscribe voor events & promoties

Bedankt voor de inzending!