top of page

Wie zijn onze coworkers?

Onze coworking in Lier bruist van ondernemerschap.  Bij ons vind je softwaredeveloppers, webdesigners, een grafische vormgever, een financieel adviseur, integratieve coaches, een HR-consultant, en ga zo maar door!

Wat zeggen coworkers over coworking Oboelo?

Niemand beter om een mening aan te vragen dan onze klanten zelf!

Ivo

Een geweldige coworking plek met een gemoedelijke sfeer. De ingrediënten: een fantastische en flexibele host die altijd bereid is om mee te denken, regelmatig events in en om het stadium, ruime en makkelijke parkeermogelijkheid voor jezelf en je bezoekers, praktische inrichting en goeie faciliteiten en bovenal: een fijne en diverse groep coworkers die ‘s middags tijd nemen om samen te lunchen. Absolute aanrader!

IMG-20221122-WA0006.jpg

Johan

Top coworking locatie in een aangename sfeer en met de geweldige host Anneleen die altijd voor je klaarstaat en voor alles een oplossing heeft. Broodjeszaak op de benedenverdieping, lekker handig. Mooie vergaderzalen met een professioneel kader. Aanrader!

20190817__H1A6132.jpg
Elfi.jpg

Koen

Ik kom hier ondertussen al een tijdje, en ben sinds kort ook vaste co-worker. Ik kan er altijd terecht en het is voor mij een pak aangenamer om werk en privé te scheiden.

Oboelo is meer dan enkel een kantoor met uitzicht. Het is een rustige werkplek, ik kan mezelf apart zetten indien nodig, ik kan er klanten uitnodigen, enzovoort.

Bijkomend voordeel is het netwerk en de grote concentratie aan expertise van de andere co-workers!

Robin en Stijn.jpeg

Robin

Oboelo is de plek in de omgeving van Lier om als zelfstandige productief te werken en sociale contacten te leggen. Daarnaast denkt zaakvoerster Anneleen steeds mee met de uitdagingen die haar coworkers tegenkomen.

Tom

Inspirerend werken in een voetbalkader! Flexibele werkplekken, aangename ontvangstruimte(s) al dan niet met een uniek uitzicht in het stadion. De deskundige begeleiding van de host Anneleen stuwt de ondernemingsdrang van de co-workers naar een hoger niveau!

naomi hangt logo.jpg

Christophe

Multifunctioneel, gaande van co-workspace, meetings, netwerkinitiatieven en met een flexibele en professionele ondersteuning! Een absolute aanrader!

Inge.jpg

Zin om coworken eens uit te proberen?

Testen of coworken iets voor jou is? Het kan gratis en vrijblijvend.  Elke werkdag ben je vanaf 9u welkom voor je "cowork-proefdag". Bij aankomst krijg je een korte praktische toelichting en kan je jouw werkdag aanvatten. 's Middags rond 12u30 eten we samen met de aanwezige coworkers, breng dus je lunch mee. Er is ook een broodjeszaak  in het gebouw. Koffie, thee, water zijn in de proefdag inbegrepen.

Laat hieronder je gegevens achter met de gewenste datum voor jouw proefdag. Je kan ook gewoon even bellen uiteraard.

Gratis Proefdag

Bedankt voor de inzending,

we contacteren je ter bevestiging!

IMG_20231110_163259_edit_93494519131045.jpg

Vergaderen

In alle coworkabo's is een uur 1-op-1 vergaderen inbegrepen in 1 van onze 4 vergaderzalen.

Vanaf het 2e uur betaal je 15EUR/u excl btw als coworker.

We gebruiken een online tool zodat je altijd kan bekijken welke vergaderzalen er vrij zijn.

focus 3.jpeg

PRIJZEN

VAST COWORKEN

Abonnementen zijn maandelijks opzegbaar. Bij instap voor 6 maanden ontvang je een korting.

Alle bedragen zijn in euro per maand, exclusief BTW.

Alle formules zijn inclusief:

  • Flexbureau

  • Koffie, thee en water

  • Wi-fi

FLEXIBEL COWORKEN

Alle bedragen zijn in euro per maand, exclusief BTW.

Alle formules zijn inclusief:

  • Flexbureau

  • Koffie, thee en water

  • Wi-fi

bottom of page